Servicii

SERVICIUL DE AMBULANTA PRIVATA CLUJ-NAPOCA

COD PROTECT MEDICAL este un serviciu de ambulanță privat. Angajamentul nostru este de a ne asigura siguranța și bunăstarea fiecărui pacient sau client care apelează la serviciile noastre. Oferta noastră cuprinde: Consultații medicale la domiciliu, Recoltare probe biologice la domiciliu, Transport medical pacienți intern / international, asistat / neasistat, Transport medical externare din spital la domiciliu, Transport medical de la domiciliu la unitățile spitalicești, centre de recuperare, cabinet de consultații clinice, analize medicale, Transport medical la / de la aeroport., Escortă medical pentru pacienții ce călătoresc și au nevoi speciale.

Cod Protect Medical oferă servicii complexe asigurate de personal calificat format din medici, asistenți medicali și ambulanțieri cu pregătire în urgență prespitalicească și competențe în medicina de urgență. Infrastructura este asigurată de o ambulanță B1/B2 pentru intervenții de urgență și transport medical asistat (medic, asistent și ambulanțier), o ambulanță tip AMD pentru consultații la domiciliu, cu medic și asistent și o ambuanță A2 pentru transport neasistat si o ambulanta A1 tot transport neasisitat cu targa. Toate ambulanțele sunt dotate în conformitate cu legislația și normele aflate în vigoare. Echipa noastră este formată din persoane profesioniste, punctuale și care respectă pacienții.

Misiunea companiei este de a ne dedica 100% fiecarui pacient in parte, sa oferim servicii de calitate, la standarde ridicate.
ambulanta privata cluj serviciu asistenta medicala

Asistenta medicala

Asistenta medicala de urgenta la domiciliu

ambulanta privata cluj serviciu transport pacienti

Transport medical

Transport medical Asistat sau Neasistat

ambulanta privata cluj serviciu asistenta evenimente si competitii sportive

Competitii si Evenimente

Asistenta medicala la competitii sportive, concerte, festivaluri, evenimente publice, etc.

...

Consultatii medicale de urgenta la domiciliu

Serviciul de Ambulanta Privata in Cluj Napoca oferit de Cod Protect ofera interventii in cazul situatiilor de urgenta in locuinta cat si la birou.

...

Transport medical asistat sau neasistat in tara sau in strainatate

Transport de urgenta cu ambulanta privata la si de la spital cu asigurarea masurilor de prim ajutor si sustinerea functiilor vitale in Cluj Napoca sau in alte localitati din tara sau strainatate

...

Asistenta medicala la evenimente publice

Oferim asistenta medicala si serviciu de ambulanta privata la competitii si/sau manifestari sportive, manifestari culturale (spectacole, concerte), targuri si expozitii

...

Personal si e dotari tehnic?

La ora actuala avem in dotare multiple tipuri de ambulante private. Ambulanta privata tip B se foloseste pentru urgenta avand un echipaj format din medic si ambulantier sau asistent si ambulantier. Ambulanta tip A se foloseste in cazul transportului pacientilor. Avem ambulante private pentru consultatii la domiciliu. Intreg personalul nostru este in continua pregatire profesionala.

Dotarea ambulantelor este in conformitate cu legislatia in vigoare, in functie de fiecare tip de ambulanta. Starea tehnica a masinilor este impecabila, iar aparatura folosita este de ultima generatie.

Dispunem de un dispecerat pentru preluarea si inregistrarea rapida a solicitarilor, care functioneaza timp de 24h/zi, 7 zile pe saptamana. Dispecerii care raspund la apeluri au pregatire medicala si pot face un triaj prealabil. Ei va pot oferi cele mai bune solutii pentru transportul pacientilor cu diferite afectiuni.

Suna Acum
...

Ce aducem nou in serviciul de ambulanta privata Cluj Napoca?

Serviciul de ambulanta a devenit astazi o parte importanta a activitatii noastre. Prin promptitudinea si amabilitatea personalului, dar si prin serviciile medicale de calitate pe care le oferim mereu, am reusit sa ne facem remarcati. Dispunem de ambulante noi, dotate cu ultima generatie de aparatura, capabile sa intervina in aproape orice situatie. Oferim diverse servicii, atat in cazuri de urgenta – de la reanimare pana la simplu transport – cat si servicii in sistem de abonament.

Va stam la dispozitie 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana. Ne straduim mereu sa ne imbunatatim activitatea si sa excelam in servicii!

Suna Acum

Serviciul de ambulanta Cod Protect Medical a fost infiintat pentru a asigura transport medical cu ambulanta in conditii de siguranta maxima, cu autovehicule de calitate si cu orientare spre pacienti. Deasemeneaa intentia noastra este de a trata pacientii in situatii de urgenta in momentul in care nu pot insa beneficia de serviciul public de ambulanta pentru ca nu constituie urgente medicale sau nu sunt suficiente ambulante publice in acel moment. Serviciul de ambulanta Cod Protect Medical asigura transportul pacientilor cu ambulanta in tara si in strainatate cu ambulante echipate, insotiti de ambulantier si brancardier, dar si asistate medical, depinde de cerinte si starea pacientului.

Asiguram transport asistat si neasistat al pacientilor:

  • Pentru externari din spitale, clinici pana la domiciliu
  • La spitale, clinici medicale pentru investigatii sau internari
  • Care necesita transfer intre spitale, camine sau azile de batrani, clinici
  • La consultatii si investigatii la domiciliu sau locul de munca