0 Servicii - AmbulantaPrivataCluj.com

Serviciul Ambulanta Privata

Cod Protect Medical

SERVICIUL DE AMBULANTA PRIVATA CLUJ-NAPOCA

COD PROTECT MEDICAL este un serviciu de ambulanță privat. Angajamentul nostru este de a ne asigura siguranța și bunăstarea fiecărui pacient sau client care apelează la serviciile noastre. Oferta noastră cuprinde: Consultații medicale la domiciliu, Recoltare probe biologice la domiciliu, Transport medical pacienți intern / international, asistat / neasistat, Transport medical externare din spital la domiciliu, Transport medical de la domiciliu la unitățile spitalicești, centre de recuperare, cabinet de consultații clinice, analize medicale, Transport medical la / de la aeroport., Escortă medical pentru pacienții ce călătoresc și au nevoi speciale. Cod Protect Medical oferă servicii complexe asigurate de personal calificat format din medici, asistenți medicali și ambulanțieri cu pregătire în urgență prespitalicească și competențe în medicina de urgență. Infrastructura este asigurată de o ambulanță B1/B2 pentru intervenții de urgență și transport medical asistat (medic, asistent și ambulanțier), o ambulanță tip AMD pentru consultații la domiciliu, cu medic și asistent și o ambuanță A2 pentru transport neasistat si o ambulanta A1 tot transport neasisitat cu targa. Toate ambulanțele sunt dotate în conformitate cu legislația și normele aflate în vigoare. Echipa noastră este formată din persoane profesioniste, punctuale și care respectă pacienții.

Misiunea companiei este de a ne dedica 100% fiecarui pacient in parte, sa oferim servicii de calitate, la standarde ridicate.

Cod Protect Medical isi trateaza pacientii cu respect si ne straduim sa actionam cu promptitudine pentru ca uneori fiecare minut conteaza!

 

 

Asistenta medicala de urgenta la domiciliu

Transport medical Asistat sau Neasistat

Asistenta medicala la competitii sportive, concerte, festivaluri, evenimente publice, etc.

Serviciul de ambulanta Cod Protect Medical a fost infiintat pentru a asigura transport medical cu ambulanta in conditii de siguranta maxima, cu autovehicule de calitate si cu orientare spre pacienti. Deasemeneaa intentia noastra este de a trata pacientii in situatii de urgenta in momentul in care nu pot insa beneficia de serviciul public de ambulanta pentru ca nu constituie urgente medicale sau nu sunt suficiente ambulante publice in acel moment.
Serviciul de ambulanta Cod Protect Medical asigura transportul pacientilor cu ambulanta in tara si in strainatate cu ambulante echipate, insotiti de ambulantier si brancardier, dar si asistate medical, depinde de cerinte si starea pacientului.

Asiguram transport pentru:

-externari din spitale, clinici pana la domiciliu

– la spitale, clinici medicale pentru investigatii sau internari
-transfer intre spitale, camine sau azile de batrani, clinici
-consultatii si investigatii la domiciliu sau locul de munca